ZVVF/Rob Prevoo M. 4 Kampioen!

ZVVF/Rob Prevoo M. 4  Kampioen!
Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover en stond voor ZVVF/Rob Prevoo Makelaardij 4 de belangrijke thuiswedstrijd tegen de nummer 2 op de ranglijst, De Hazendans/ODV 7, op het programma. De voorsprong voor het thuisteam was inmiddels zover opgelopen dat één puntje in de resterende vijf wedstrijden voldoende was om het felbegeerde kampioenschap binnen te halen.

Uiteraard met de nodige spanning in de benen kwamen de spelers van ut 4e samen in Sporthal de Hoven. Inmiddels waren de eerste geluiden vanaf de tribune al waargenomen in het kleedlokaal en tikte de klok tergend langzaam richting acht uur. Na een teambespreking door coach Lars Ramaekers gingen de spelers de zaal in voor de warming-up. De tegenstander bleek slechts vijf spelers beschikbaar te hebben en dus geen wissels aan hun zijde. De wedstrijd uit bij deze ploeg eindigde nog in een spannende en nipte 6-5 overwinning en dus viel er over het eindresultaat nog niet veel te zeggen. Toen scheidsrechter Sieben de pasjescontrole had afgerond en de bijna 100 toeschouwers hun plek hadden gevonden klonk het beginsignaal. Het was in het begin met name aftasten met weinig spetterend voetbal, maar met zulke druk kun je ook niet anders verwachten. Na een dikke twaalf minuten wisten we dan toch de vrije ruimte te vinden en op aangeven van Mark Roijen kon Roy Zwakenberg de 1-0 voorsprong binnen tikken. In deze fase was er een licht overwicht voor de thuisploeg wat in de 15e minuut resulteerde in een fraai doelpunt van Mark Roijen die hiermee de stand op 2-0 bracht. De eerste helft vorderde en het was tot twee minuten voor rust wachten eer diezelfde Mark Roijen wederom fraai het net wist te vinden en de 3-0 op het scorebord bracht. In de laatste minuut van de eerste helft kon de gastvereniging iets terugdoen en na een vrije trap net buiten de cirkel werd door een van hun spelers met een hakballetje nog net de ruststand van 3-1 op het scorebord gebracht. In de korte rust van de wedstrijd was duidelijk dat een mooie resultaat, een overwinning en daarmee het eerste kampioenschap in 6 seizoenen mogelijk moest zijn. Zaalvoetbal is echter nooit voorspelbaar en dus was het wel zaak ook in de tweede helft de aandacht erbij te houden.

De tweede helft begon en al vrij snel werd de voorsprong uitgebouwd door een onhoudbaar schot van Glenn Wenders die de stand op 4-1 bracht. Slechts 5 minuten later wist ook Roy Zwakenberg het doel weer te vinden en hij maakt eenvoudig de 5-1. Het restant van de tweede helft zorgde niet meer voor veel spektakel en ook de tegenstander drong niet echt aan. Pas in de allerlaatste minuut ontstond weer enig tumult doordat de harde kern van Ultras Invictus alvast begon met het vieren van het kampioenschap. Naast een spandoek dat werd opgehangen kwamen er ook al diverse confetti shooters naar beneden waarna de scheidsrechter besloot de wedstrijd tijdelijk stil te leggen. De vloer werd aangeveegd en de wedstrijd hervat. In het tumult profiteerde de tegenstander nog en schoot de 5-2 binnen, maar de wedstrijd was gespeeld. De scheidsrechter floot af en het felbegeerde Kampioenschap voor ZVVF/ROB PREVOO MAKELAARDIJ 4 was binnen! Een geweldig mooi resultaat van dit team dat als hechte vriendengroep bestaande uit Cederic Colson, Guy Rouschop, Kamiel Daemen, Kevin Meyers, Mark Roijen, Michael Vleugels, Patrick Meertens, Rene Pruppers, Rowan Brouwers, Roy Zwakenberg, Swen Caenen, Lars Ramaekers (coach) en Robert Blom (leider) dit kampioenschap wist binnen te halen. Daarnaast werd het team dit seizoen nog een of meerdere keren uitgeholpen door Coen Wienen, Etienne Ritzen, Jeroen Sijstermans, Maikel Thewissen, Max Gaber en Ralf Kruyntjens.

Na de wedstrijd, een klein feestje in het kleedlokaal uiteraard met champagne, bier en de gebruikelijke douche voor de leiders ging het team gezamenlijk richting Café ’t Flaterke. Bij aankomst alhier een grote verrassing, want het team werd opgewacht door hun eigen supportersgroep de Ultras Invictus. Met rookbommen en bengaals vuurwerk werd het team welkom geheten. Inmiddels was binnen DJ Coen alvast de aanwezige aan het opwarmen en kon het feest echt beginnen. Tijdens het officieel gedeelte werden spelers gehuldigd, sponsoren bedankt en mocht aanvoerder Michael Vleugels de Kampioenschaal in ontvangst nemen uit handen van Dave Meijers, uitbater van Café ’t Flaterke en onder het toezicht oog van voormalig uitbater Guus van Oppen en onze hoofdsponsor Rob Prevoo van Rob Prevoo Makelaardij.

Het werd een geweldig mooi feest dat tot in de late uurtjes zou doorgaan en op zondagmiddag nog eens kort werd overgedaan waarna met een gezamenlijk diner het weekend werd afgesloten.

Namens spelers en begeleiding vanaf deze plaatst allemaal hartelijk dank voor jullie aanwezigheid in Sporthal de Hoven en de geweldige ondersteuning alhier. Dank aan de Ultras Invictus voor de mooie sfeeracties en zeker het ontvangst bij aankomst bij ‘t Flaterke en uiteraard dank aan eenieder die na afloop van de wedstrijd aanwezig was op het kampioensfeest. Speciaal woord van dank ook aan het bestuur voor de fraaie shirts en de consumpties die we mocht ontvangen. Het was voor ons een mooi en onvergetelijk weekend! Althans volgens ZVVF/Rob Prevoo Makelaardij 4.


Achterste rij v.l.n.r. Lars Ramaekers (coach), Patrick Meertens, Kevin Meyers, Glenn Wenders, Rowan Brouwers, Roy Zwakenberg, Kamiel Daemen en Robert Blom (leider).
Voorste rij v.l.n.r. Swen Caenen, Guy Rouschop, Mark Roijen, Michael Vleugels, Rene Pruppers en Cederic Colson.