ZVVF/Rob Prevoo Makelaardij wordt ZVV ’t Flaterke en bedankt sponsoren.

Met ingang van het seizoen 2019 – 2020 stopt Rob Prevoo Makelaardij als hoofdsponsor van onze vereniging. Wij willen Rob Prevoo Makelaardij ontzettend bedanken voor de mooie jaren! Wij presenteren vol trots ‘t Flaterke als nieuwe hoofdsponsor!

Met veel plezier denken we terug aan de jaren met Rob Prevoo Makelaardij als hoofdsponsor. Dankzij hun steun heeft onze club in de afgelopen 9 jaar veel kunnen realiseren op voetbaltechnisch gebied, waaronder het spelen in de Topklasse, met daarnaast nog promotiewedstrijden voor de 1e divisie landelijk en op nog vele andere gebieden. Wij zijn Rob Prevoo Makelaardij dan ook enorm dankbaar en hopen Rob en Renate nog lang te blijven zien bij ZVV ‘t Flaterke!

Onze nieuwe hoofdsponsor ‘t Flaterke gaat samen met ons werken aan een succesvolle en sportieve toekomst. Als vereniging bedanken we Dave voor het vertrouwen in onze club en zeggen we op naar een mooie toekomst! Tevens zal er bij deze sponsorwisseling een naamswijziging plaatsvinden en zal de vereniging weer de “oude” naam krijgen en per heden zijn we dus weer ZVV ’t Flaterke.

Dave is al jaren een goede bekende van de club en sinds enkele jaren eigenaar van ons clubhuis ´’t Flaterke´ dat hij overnam van zijn oom Guus, een van de grondleggers van de club. Dat hij zich bereid heeft gevonden om de club als hoofdsponsor te willen faciliteren, nadat hij dit al jaren als co-sponsor invulde stemt ons zeer tevreden. Voor meer informatie (en/of eventuele boekingen) over onze nieuwe hoofdsponsor check: https://www.facebook.com/CafetFlaterke

Verder heeft  Schildersbedrijf Harrie van Promeren ook besloten de sponsoring met ingang van komend seizoen te beëindigen. Wij willen dan ook Roy via deze weg bedanken voor de steun de afgelopen jaren als co-sponsor.

We hebben in Vaillant Group, Smeets Bouw B.V. en Wapróf Hoensbroek B.V. 3 mooie nieuwe co- sponsoren weten te vinden. We danken Jef, Roger en Ralph voor het vertrouwen in ons de komende jaren. Voor meer info over onze nieuwe co-sponsoren check: https://www.waprof.nl/ en https://www.smeetsbouw.nl/ en https://www.vaillant.nl/

We danken al onze sponsors en in het bijzonder bovengenoemde voor hun steun en vertrouwen in ons.

Met sportieve groet,
Bestuur ZVV ‘ t Flaterke